divendres, 13 de març del 2015

Editem amb un ZIP-ZAP



EDICIÓ D'IMATGES amb el programa PiZap!




El primer programa presentat obtingut de l'estada a l'escola Gegant del Rec, és un editor d'imatges anomenat PiZap! 

AQUEST PROGRAMA, ES VA UTILITZAR PER L'EDICIÓ DE LES PRÒPIES CARES DELS NENS I NENES DE L'ESCOLA PER LA FESTA DEL CARNESTOLTES! 


Un vídeo tutorial pel seu funcionament: 



Pizap és un editor de fotos en línia, amb multitud d'efectes. Tot usuari pot accedir a aquesta aplicació sense registrar, a més tampoc es necessita cap programari addicional més que un navegador web.


Les fotografies poden pujar o poden ser fins i tot capturades des de la webcam. A més, Pizap també disposa de l'aplicació en Facebook, així que és possible editar fotografies i compartir-les directament des d'aquesta xarxa social.

Estada a l'Escola

Avui ha finalitzat les pràctiques del segon any, del Grau d'Educació Primària a la Universitat de Girona. L'escola on he realitzat la meva estada, ha estat El Gegant del Rec de Salt. 



L'últim vídeo creat pels nens i nenes de l'escola, és un vídeo publicitari per animar a noves famílies a matricular-se aquesta escola. 








Tots els nens i les nenes de l'escola, són els protagonistes principals del seu blog. 

Actualment, estan treballant per canviar el format del blogger, per una pàgina web oficial de xtec.cat


Es tracta d'una escola on les tecnologies no es poden aplicar a les aules, per l'entorn, i per falta d'un edifici equipat i segur. Per aquest motiu, les àrees de treball dels nens i nenes, s'adapten amb l'aula d'informàtica per treballar diferents continguts. 

Tots els cicles treballen diferents recursos didàctics, tots ells adaptats per les seves necessitats. Treballen des de creacions d'imatges pròpies, fins treballs més encarats a les àrees de treball del currículum educatiu. 


Aniré compartint diferents programes i recursos, que he observat utilitzar durant aquestes dues setmanes d'estada a l'escola. 

CAL DONAR IMPORTÀNCIA A LA DIFUSIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS DINS LES ESCOLES!

SEMPRE S'AGRAEIX TENIR UNA PETITA FINESTRETA ON LES FAMÍLIES PODEN OBSERVAR ELS TREBALLS REALITZATS DELS SEUS PROPIS FILLS.

Animeu-vos a crear un blogger per la vostra ESCOLA!