dilluns, 20 d’abril del 2015

CESICAT

El CESICAT és l'organisme executor del pla nacional d'impuls de la seguretat TIC aprovat pel govern de la Generalitat de Catalunya el 17 de Març de 2009. 




La missió del Pla nacional d'impuls de la seguretat TIC a Catalunya és: 

1. Garantir una Societat de la Informació Segura per a tots a Catalunya

2. Operant un Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya

3. Eina per a la generació d'un teixit empresarial català d'aplicacions

4. Serveis de seguretat TIC que sigui referent nacional i internacional 


L'objectiu des del Centre Internet + segura, és aconseguir que usis les tecnologies de forma més satisfactòria possible per tu, professional i gratuïta, fins a recomanacions sobre l'ús segur de les diferents eines, passant per la possibilitat de participar amb companys del teu centre educatiu en les nostres activitats. 





2 comentaris:

  1. Com proporcionar un Internet més segur als infants és un dels temes que més estan en la boca de tots els ciutadans els darrers anys. S'han vist molts casos de completes aberracions que poden sofrir els més petits per falta de formació i informació.
    És per això que la tasca d'organismes com CESICAT em semblen lloables i necessàries per garantir l'accés de tot el públic a la xarxa, prevenint els possibles riscos. Això sí, em sembla insuficient la quantitat de recursos que s'adjudiquen a fomentar la seguretat a Internet; ha de ser feina de tots i totes per aconseguir aquesta fita.

    ResponElimina
  2. Estic en total acord amb en Lluis, una bona seguretat a la xarxa i a l'aula és un bon mètode per ensenyar als alumnes que hi ha perills invisibles que poden afectar greument tant en la informació personal com en els continguts.
    Professors no han d'assegurar als alumnes, també han de procurar que sàpiguen quins són els riscos que poden patir a la xarxa, tant a l'escola com a l'exterior.

    ResponElimina