dimarts, 3 de març del 2015

Organitza les teves pàgines web!


Symbaloo és una aplicació web que permet crear escriptoris virtuals. Podem recopilar i organitzar les nostres pàgines web en un únic lloc. S'organitza en forma de blocs, accessibles des de qualsevol ordinador, creant tantes pàgines com vulguem, anomenades webmix. Inclou enllaços, vídeos, notícies, com opció d'editar el fons del webmix com els botons, afegint imatges i títols. 
Introducció Symbaloo:
https://www.youtube.com/watch?v=G8kSnbl3dME
El meu symbaloo personal: http://www.symbaloo.com/profile/cascasannaTambé podem compartir el webmix, fer-ho públic a la galeria de Symbaloo, accedir a l'enllaç i fins i tot inserir al nostre web o blog.- Aquesta opció l'aplicaré dins aquest blog, a les diferents pàgines que aniré creant per compartir més recursos i programes educatius infantils i juvenils. - 


A més a més: 


Introducció symbaloo EDU

Kahoot! ...participació 100%

Una bona eina per iniciar un tema o concepte nou, és el KAHOOT!


Kahoot és una plataforma d'aprenentatge mixt basat en el joc, permetent als educadors i estudiants investigar, crear, col·laborar i compartir coneixements. 


Té un component social d'intercanvi i la col·laboració a través d'enquestes, debats i concursos. Pot jugar-se en línia o a través dels telèfons mòbils, individualment o en grup.


És pot descarregar a través de PLAY STORE.  


Com funciona KAHOOT? 


Exemple ciències socials - escola secundària: 
https://www.youtube.com/watch?v=NThcutXNSig