dilluns, 8 de juny del 2015

Generador Codi QR

El codi QR és un sistema per emmagatzemar informació en una matriu quadrada de punts dissenyada per ser llegida amb la càmera d'un telèfon intel·ligent o tauleta tàctic entre d'altres. Es tracta doncs d'un codi de barres bidimensional creat per la companyia japonesa Denso Wave, subsidiària de Toyota (1994). 

Els seus creadors, Euge Damm i Joaco Retes, aspiren que el codi permeti que el seu contingut es llegeixi a alta velocitat.El codi QR es detecta com una imatge digital bidimensional per un sensor d'imatge i després s'analitza digitalment per un processador programat. Els processadors localitzen les tres peces distintives a les cantonades de la imatge i normalitza la imatge a mida, orientació i angle de visió. Els punts petits es converteixen en nombres binaris. La validesa del codi queda controlada amb un codi de correcció d'errors.Dins l'educació, es pot treballar diferents aspectes:

Per exemple, la creació d'un Codi QR per emmagatzemar un treball creat per els estudiants de l'escola. 

Obtenir un CODI QR de la teva pròpia feina, motiva els nens i nenes, i la difusió del treball s'engrandeix. Des d'aquest enllaç,  es pot crear el teu codi personalment dissenyat. POSSIBILITATS D'EDITAR: Informació, imatge, color, forma, etc. 
EL RESULTAT FINAL 


ÉS UN RECURS FÀCIL D'UTILITZACIÓ. QUALSEVOL INFORMACIÓ POT ESTAR EMMAGATZEMADA DINS UN CODI QR. 

MOTIVA ELS TEUS ALUMNES, I FES QUE LA SEVA FEINA TINGUI SENTIT!