dimarts, 24 de març del 2015

Hora de Codi



La seva missió: Capacitar infants, joves i famílies en les noves tecnologies de la informació i la comunicació de manera integral. Desenvolupar competències a la nostra comunitat que permetin apropiar-se de la tecnologia i utilitzar-la en tota la seva extensió per satisfer les seves necessitats i les demandes de la societat: familiaritzar-se amb la programació, gestió de la informació, producció de continguts i utilitzar suports i mitjans digitals.




Al acabar reps un certificat! 





Presentació Code


DINS LA TAXONOMIA DE BLOOM ELS USUARIS APLIQUEN ELS ELEMENTS NECESSARIS PER EDITAR, IMPLEMENTAR I EXECUTAR LA FUNCIÓ DEMANADA. 

LA SEVA INTERACCIÓ ÉS SELECTIVA.

Programa eStrella!



STELLARIUM és un planetari de codi obert. Mostra el cel autèntic en 3D, tal com es veu a simple vista, amb binoculars o amb telescopi. Es pot observar, 600.000 estrelles, les constel·lacions, nebuloses, la Via Làctia, planetes, satèl·lits, etc.



La seva configuració és facilíssima. Només cal fer clic en un mapamundi per indicar on et trobes (o seleccionar la ciutat més propera d'una llista) i fet! 

Tenim l'univers al nostre abast. Posa a la nostra disposició una base de dades de 600.000 objectes celestes i dóna informació sobre ells com la distància i magnitud.




Juga amb efectes com el sòl i l'atmosfera, de tal manera que donarà una idea molt aproximada del que veiem en el cel segons l'hora del dia que sigui. 




Com a bon planetari, Stellarium no es limita a mostrar puntets lluminosos a la pantalla. Amb un clic del ratolí unirà les estrelles que formen les constel·lacions, dibuixarà les constel·lacions tal com les entenien en l'antiguitat, mostrarà la posició dels planetes, etc. De fet, podem fer zoom sobre els planetes i apropar-nos a ells, veure les seves llunes, veure detalls de la seva geografia i fins posarnos sobre ells i veure el cel des de la seva superfície!

SEGUR QUE ELS NENS I NENES POSARAN TOTA L'ATENCIÓ

Stellarium Tutorial


DINS LA TAXONOMIA DE BLOOM PODEM COMPRENDRE I ANALITZAR LES DIFERENTS INFORMACIONS OBTINGUDES O OBSERVADES.